Pågående Takomläggning i Täby på Helgavägen – Ett Kvalitetsprojekt Under Utförande

Pågående Takomläggning i Täby på Helgavägen – Ett Kvalitetsprojekt Under Utförande

Just nu har vi fått förtroendet att utföra en omfattande takomläggning i Täby på Helgavägen. Detta projekt är fortfarande pågående, och vi arbetar intensivt för att skapa ett tak som både är hållbart och estetiskt tilltalande. Vi använder oss av de bästa materialen på marknaden, såsom ICOPAL PRIMA underlagsduk och Monier Protector svarta takpannor, för att säkerställa ett resultat som uppfyller de högsta standarderna.

Vårt Pågående Takbyte – Från Råspont Till Färdigt Tak

Arbetet inleddes med byte av råsponten, som ger en solid och säker grund för hela takets konstruktion. Därefter monterar vi just nu ICOPAL PRIMA, en högkvalitativ underlagsduk som erbjuder optimalt skydd mot fukt och väder under takets hela livslängd. Denna duk är särskilt framtagen för att klara av hårda väderförhållanden, vilket gör den perfekt för det svenska klimatet.

När underlagsduken är på plats, installerar vi Monier Protector svarta takpannor. Dessa takpannor är både eleganta och extremt hållbara, vilket gör dem till ett idealiskt val för denna takomläggning. Deras motståndskraft mot både kraftig vind och nederbörd gör att taket kommer att stå starkt under många år framöver.

Vindskivor, Takavvattning och Skorstenbeslag – Pågående Installation

Förutom takpannorna pågår även installationen av nya vindskivor samt ett komplett system för takavvattning från Plannja. Detta säkerställer att regnvatten effektivt leds bort från taket, vilket skyddar huset mot potentiella fuktskador. Vindskivorna monteras för att skydda takets kanter och ge ett rent och modernt utseende.

Vidare håller vi på att montera nya skorstenbeslag, en viktig del av projektet för att skydda skorstenen mot läckage och väderpåfrestningar. Genom att använda högkvalitativa beslag ser vi till att alla detaljer är på plats för ett komplett och långvarigt skydd.

Varför Välja Oss För Din Takomläggning i Täby?

Som ett av de ledande takläggningsföretagen i området är vi stolta över att ha blivit utvalda för denna pågående takomläggning i Täby. Vår noggrannhet, erfarenhet och engagemang för att alltid leverera högsta kvalitet gör att du som kund kan känna dig trygg i att ditt nya tak kommer att bli en långsiktig investering. Vi arbetar med förstklassiga material från Monier, ICOPAL, och Plannja, vilket garanterar både hållbarhet och ett snyggt slutresultat.

Kontakta Oss För en kostnadsfri besiktning i Täby

Om du funderar på en takomläggning i Täby, oavsett om det gäller en komplett renovering eller mindre reparationer, är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi erbjuder kostnadsfria konsultationer och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just ditt hem. Våra erfarna takläggare arbetar just nu på Helgavägen, och vi ser fram emot att hjälpa även dig med ditt takprojekt.

Tveka inte att Kontakta oss

Våra områden

Hos oss på DW TAK OCH BYGG är du i trygga händer. Vi sätter alltid kvalitet, kundnöjdhet och kostnadseffektivitet i fokus.

Följ oss

© Alla rättigheter förbehållna - DW TAK & BYGG 2024