Utfört Takomläggning i Täby – Ett Kvalitetsprojekt

Utfört Takomläggning i Täby – Ett Kvalitetsprojekt

Vi har nyligen avslutat ett omfattande takomläggningsprojekt i Täby, där vi med precision och högkvalitativa material har levererat ett hållbart och estetiskt tilltalande tak. Projektet innefattade allt från byte av råspont till installation av ICOPAL FLEXISTEEL underlagsduk, Monier Protector svarta takpannor, vindskivor och takavvattning från Plannja. Arbetet utfördes med noggrannhet och professionalism för att säkerställa att resultatet inte bara var funktionellt, utan även förhöjde fastighetens utseende.

Takomläggning i Täby – Ett Komplett Takbyte

Vi påbörjade detta takbyte med att byta ut den gamla råsponten mot ny för att skapa en stark och säker grund för taket. Därefter monterade vi ICOPAL FLEXISTEEL underlagsduk, som ger överlägset skydd mot fukt och väderpåverkan. Detta material är särskilt anpassat för att klara det svenska klimatet och garanterar långvarig hållbarhet för taket.

Vid installationen av takpannorna använde vi Monier Protector svarta takpannor. Dessa pannor, kända för sin slitstyrka och väderbeständighet, ger taket ett modernt och stilrent utseende samtidigt som de ger huset ett säkert skydd mot både vind och regn.

Vindskivor och Plannja Takavvattning – Hållbara Lösningar

I projektet ingick även installation av nya vindskivor, som skyddar takets kanter mot väderpåfrestningar, samt ett komplett system för takavvattning från Plannja. Genom att installera detta system ser vi till att regnvatten effektivt leds bort från taket och huset, vilket skyddar mot fuktskador och bidrar till att förlänga takets livslängd.

Skorstenbeslag och Detaljarbete

Ett viktigt moment i detta projekt var att montera nya skorstenbeslag för att förhindra läckage kring skorstenen. Genom att arbeta noggrant med detaljer som skorstenbeslag säkerställde vi att taket skulle vara fullständigt skyddat och funktionellt i många år framöver.

Vårt Erfarenhetsbaserade Takbyte i Täby

Vi är stolta över att ha slutfört denna takomläggning i Täby och levererat ett resultat som både vi och kunden är mycket nöjda med. Genom att använda de bästa materialen från Monier, ICOPAL, och Plannja, tillsammans med vår expertis, kunde vi skapa ett hållbart tak som kombinerar både funktionalitet och estetik. Vi anpassar alltid våra taklösningar efter kundens behov och strävar efter att leverera högsta kvalitet i varje projekt.

Behöver Du Takomläggning i Täby?

Om du bor i Täby och överväger en takomläggning, är du välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation. Vårt erfarna team av takläggare står redo att hjälpa dig med alla typer av takprojekt, stora som små. Med vårt fokus på kvalitet och hållbarhet kan du lita på att vi levererar ett tak som håller för framtiden.

DCIM103MEDIA

Tveka inte att Kontakta oss

Våra områden

Hos oss på DW TAK OCH BYGG är du i trygga händer. Vi sätter alltid kvalitet, kundnöjdhet och kostnadseffektivitet i fokus.

Följ oss

© Alla rättigheter förbehållna - DW TAK & BYGG 2024