DW TAK OCH BYGG AB – Din Trygga Partner för Takomläggningar i Sollentuna, Täby, Danderyd och Stocksund

– Din Trygga Partner för Takomläggningar i Sollentuna, Täby, Danderyd och Stocksund

DW Tak har lång erfarenhet av att utföra högkvalitativa takomläggningar i områden som Sollentuna, Täby, Danderyd och Stocksund. Vi arbetar med allt från papptak och plåttak till eternitsanering och takläggning med betong- och tegelpannor. Våra projekt genomförs med noggrannhet och ett starkt fokus på kvalitet, hållbarhet och säkerhet.

Fast Pris och Utbildad Besiktningsman

Vi erbjuder alltid ett fastpris på våra takprojekt, vilket ger dig som kund trygghet och transparens genom hela processen. Det innebär att du vet exakt vad ditt projekt kommer att kosta utan oväntade tillägg. Vår besiktningsman, som är utbildad , granskar alltid takets skick innan vi påbörjar arbetet, och vi följer de senaste branschstandarderna för att säkerställa att varje projekt uppfyller högsta kvalitetskrav.

Dokumentation av Högsta Standard

För att ytterligare förstärka vårt åtagande om kvalitet och transparens, levererar vi alltid tydlig och omfattande dokumentation för varje projekt. Denna dokumentation är av högsta standard och innehåller detaljerade beskrivningar av det arbete som har utförts, inklusive materialval, arbetsmoment och eventuella rekommendationer för framtida underhåll. Vi är stolta över att erbjuda en sådan grundlig dokumentation – något som få andra aktörer på marknaden kan matcha.

Arbetsmiljö och Säkerhet – Alltid i Enlighet med Arbetsmiljöverkets Krav

DW Tak sätter alltid säkerheten i första rummet. Vi följer noggrant Arbetsmiljöverkets krav för arbetsmiljö och säkerhet, vilket innebär att vi säkerställer en trygg arbetsmiljö för både våra anställda och kunder. Detta inkluderar noggranna rutiner för säkerhet på arbetsplatsen och regelbundna inspektioner för att minimera risker och uppfylla de strikta regelverk som gäller inom takläggningsbranschen.

Våra Tjänster – Från Papptak till Betongpannor

DW Tak erbjuder kompletta taklösningar, anpassade för både nya byggnader och äldre fastigheter. Våra erfarna takläggare arbetar med en rad olika takmaterial, allt från papptak och plåttak till betongpannor och tegelpannor. Vi har även lång erfarenhet av eternitsanering, där vi på ett säkert och professionellt sätt tar bort gamla eternittak och ersätter dem med moderna och hållbara taklösningar.

Projekt i Sollentuna, Täby, Danderyd och Stocksund

Under åren har vi genomfört flera framgångsrika takomläggningar i dessa områden. Från papptak och plåttak till betongpannor och tegel, vi har arbetat med olika typer av fastigheter och skapat hållbara lösningar för varje kund.

  • Sollentuna: Takomläggningar med betongpannor och plåttak som har gett husen ett både hållbart och stilrent utseende.
  • Täby: Vi har genomfört takbyten med Monier Protector betongpannor, eternitsanering och ersättning med moderna takmaterial.
  • Danderyd: Installation av både tegeltak och plåttak, där våra lösningar har kombinerat traditionell estetik med moderna taklösningar.
  • Stocksund: Flera projekt, inklusive tak med papptak och betongpannor, där vi alltid arbetat med fokus på hållbarhet och kvalitet.

Varför Välja DW Tak?

Med DW Tak får du en partner som inte bara levererar kvalitet utan även säkerhet och trygghet. Vi arbetar med fastpris, erbjuder en utbildad besiktningsman, och tillhandahåller dokumentation av högsta standard. Dessutom följer vi alltid Arbetsmiljöverkets krav för en säker arbetsmiljö. Vår erfarenhet och vårt engagemang gör att vi levererar hållbara och estetiska taklösningar som både skyddar och förskönar din fastighet.

Bilder på Några Av Våra Projekt

Takläggare i Nacka
Takläggare i Enskede

Tveka inte att Kontakta oss

Våra områden

Hos oss på DW TAK OCH BYGG är du i trygga händer. Vi sätter alltid kvalitet, kundnöjdhet och kostnadseffektivitet i fokus.

Följ oss

© Alla rättigheter förbehållna - DW TAK & BYGG 2024